Hlavní obsah
Článek

Bronzové opálení je pro mnohé z nás symbolem krásy a v létě si ho může dopřát každý! Ale pozor, jako u všeho, i u opalování platí heslo “všeho s mírou”. Jinak hrozí, že se slunění zvrhne v noční můru v podobě poškození kůže, jejímu předčasnému stárnutí nebo až ke vzniku nádoru. Stačí znát jednoduchá pravidla a můžete si dopřávat sluneční paprsky plnými doušky. Poradíme vám, jak na to!

Používejte kvalitní opalovací a poopalovací přípravky. Právě teď Bioderma Photoderm s 50% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S kvalitní kosmetikou Bioderma Photoderm máte jistotu, že budete na slunci chráněni a díky přípravkům po opalování se vaší pokožce vrátí elasticita a vlhkost. Vyberte si řešení na míru vašim potřebám a nenechte si ujít právě probíhající akci! Při nákupu 2 produktů z řady Bioderma Photoderm získáte 50% slevu na 2. produkt! Platí jen do 31.5.!

Nezapomeňte ani na ochranu svých rtů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděli jste, že i vaše rty potřebují kvalitní sluneční ochranu? Tyčinka Daylong účinně chrání rty před sluncem, chladem i větrem a je odolná vůči vodě. Tyčinka od ALTERMED účinně chrání DNA buňky před volnými radikály a dalšími škodlivými vlivy slunečního záření. Výběr je jen na vás.

Chraňte před sluncem i své ratolesti! Kosmetikou Altermed, Eucerin neb Sebamed

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ochranu proti slunci potřebují hlavně naši nejmenší. Dětská pokožka je citlivější a náchylnější na sluneční paprsky než pokožka dospělých. Proto je nutné zvolit kvalitní kosmetickou řadu určenou speciálně pro ně. Doporučujeme kvalitní značky jako Altermed, Eucerin nebo Sebamed. Pozor, nezapomeňte, že batolata by na slunci měla pobýt maximálně jednu hodinu denně.

Krásné opálení díky doplňkům stravy? Ano! Vyzkoušejte Betakaroten!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Betakaroten je antioxidant, který chrání buňky před škodlivými volnými radikály, které vznikají zejména při opalování. Dodává pokožce nezbytné živiny a přispívá tak ke krásnému opálení a zdravé pokožce. Doporučujeme betakaroten začít užívat nyní a na pobyt na slunci se připravit.

Neriskujte vznik rakoviny kůže a jděte se nechat zdarma vyšetřit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kam? Na Dny slunce lékáren BENU! Akce probíhá právě teď v obchodních centrech napříč Českou republikou a všichni mají možnost nechat si zdarma zkontrolovat svá znaménka a poradit se s odborníky. A léto může začít!

Další články

Načítám