Hlavní obsah
Článek

Herečka Emma Watson nechce utrácet za vlastní bydlení v Londýně. Soukromí vyměnila za levnější variantu – pobyt u otce. Ten má velký dům na severu města a své dceři nabídl nejvyšší patro. Představitelka Hermiony z filmů o čaroději Potterovi si tam nastěhovala i svého nového milence Johnnyho Simmonse.

„Mezi Emmou a Johnnym to začíná být docela vážné, takže ho chtěla vzít do Londýna, aby se potkal s jejími rodiči. Užili si spolu báječné časy. Emma zná celé město jako své boty, takže je nejlepší průvodkyní po Londýně, jakou může Johnny mít. Prošli všechny turistické atrakce, ale také ho vzala na trhy a do několika skvělých hospod. Jezdili na kole nebo ekologickými vozítky,“ píše The Sun.

Simmons nepatří zrovna mezi modely, ale nemusí to slyšet právě od své přítelkyně. Ta dala nedávno přitom velmi rázně najevo, že nebude chodit s pohlednými muži, když prohlašovala, že hezcí chlapi ji nudí a že by s nimi nerandila. „Když je někdo hezký na pohled, začne být nudný do deseti minut,“ tvrdila Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám