Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že český model Robert Paulat (44) točí vlastní reality show v Los Angeles. Společně s ním se v pořadu televizní stanice E! objeví i další „Kenové“ Justin Jedlica z USA a Rodrigo Alves z Brazílie. Aby toho nebylo málo, tak se během natáčení pořadu dal český Ken dohromady s tím americkým.

„S Justinem se známe dva roky a společně komunikujeme přes internet,” řekl Paulat, který se sblížil s Justinem na jednom z večírků. „Dali jsme si pár drinků, přeskočila mezi námi jiskra.”

Paulat nevidí v Jedlicovi pouze živý vzorník všech možných plastických operací. „Toho kluka obdivuju, a to ne proto, že má osmnáct implantátů v těle, ale proto, jaký je. Uvědomil jsem si, že on je ten správný člověk pro mě," sdělil. Paulat to se svým novým vztahem s kolegou se slovenskými kořeny myslí opravdu vážně. „Posunul jsem si let do Čech na neurčito,” řekl Robert a dodal: „Snažím se užít si tady všechno plnými doušky a jsem šťastný, že jsem se do této show dostal.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám