Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelovi Robertu Paulatovi se podařil majstrštyk. Aktuálně natáčí v Los Angeles reality show Botched pro zábavný televizní kanál E!.

„Tahle produkce mě do své show zvala už minulý rok v létě, ale nevyšlo to. Teď mě ale znovu oslovili a klaplo to,” svěřil se Super.cz Paulat, který dělal konkurz prostřednictvím Skypu. „Z prvního telefonátu s castingovou produkční jsem byl vysílený. Moc mě potěšilo, když se mi ozvali za tři dny a v konkurzu jsme pokračovali.

Český model působí v reality show v roli evropského oživlého Kena, spolu s ním v pořadu bude vystupovat jeho americký kolega Justin Jedlica a nebude zde chybět také Rodrigo Alves, který se před pár dny nechvalně proslavil díky svému rozpadajícímu se chirurgicky upravenému nosu.

„Oba mají za sebou asi sto dvacet plastických operací, zatímco já jsem absolvoval jen jednu jedinou, a to operaci nosu. „Tady v Los Angeles si přijdu jako jeden z nejpřirozenějších. Pokud tady nemáš prsní implantáty, zvětšený zadek nebo udělaný nos, tak jako bys nebyl. Já jdu ale přirozenou cestou, snažím se cvičit a zdravě jíst,” řekl Robert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám