Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár měsíci byl bratr slavných Kardashianek hromádka neštěstí, která se ujídala k prasknutí. A dnes se těší, že bude tátou! Rob Kardashian s partnerkou Blac Chynou se minulý týden po čtyřměsíční známosti podělili o radostnou novinu, že čekají miminko, a v úterý večer se spolu poprvé od oznámení objevili na veřejnosti.

Dvojice nemohla chybět na slavnostní párty k uvedení na trh mobilní aplikace zvané Chymoji. Blac Chyna, která v losangeleském Hard Rock Cafe, kde se akce konala, rovnou oslavila sedmadvacáté narozeniny, si nemohla přát lepší reklamu než právě čerstvě oznámené těhotenství. Aplikace Chymoji je totiž jejím vlastním počinem.

Zatímco pro devětadvacetiletého Roba půjde o prvního potomka, bývalá exotická tanečnice Blac Chyna, o níž se mluví jako o majitelce nejošklivějšího pozadí v Hollywoodu, má z předešlého vztahu s rapperem Tygou již tříapůlletého syna Kinga Caira Stevensona. Tyga je přitom nyní partnerem Robovy sestry Kylie Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám