Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) a Eric Johnson (36) nenechávají jejich manželství sklouznout do stereotypu a hodlají si tu a tam užít večer i bez dětí. Třeba v pondělí je bylo možné potkat v Hollywoodu, kterak si dávají dostaveníčko v celebritami oblíbeném podniku The Nice Guy.

Zpěvačka nechala vyniknout své pověstné křivky v obepnutých černých šatech, v nichž se jí ovšem cestou z restaurace nápadně rýsovalo i bříško. To pochopitelně vzbudilo dohady, zda zpěvačka není opět v tom. S Ericem doma vychovávají už dvě malé děti - čerstvě čtyřletou Maxwell a téměř tříletého Aceho.

Ještě koncem března ovšem jejímu těhotenství nic nenasvědčovalo. V mexickém Cabo San Lucas naopak Jessica motala hlavy všem pánům okolo v bikinách a její bříško bylo ploché jako přistávací dráha. Zpěvačka tak zřejmě 'vinou' výborného kuchaře bude muset vyvracet domněnky o třetím potomkovi na cestě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám