Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zkuste si představit: ráno se probudíte, podíváte se do zrcadla a první, co uvidíte, je oslnivá hříva a sexy dekolt. Žádná plastika, prodloužené vlasy od kadeřníka, vše stoprocentně přírodní. Krásná představa, nemyslíte? Ale co když to není jen sen? Dokážeme vám, že nadcházející plavková sezóna si zaslouží vaši pozornost. Stačí pouze zvolit správnou péči o vlasy a prsa a v létě z vás nespustí oči žádný muž.

Plné a pevné poprsí vám budou závidět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonalý dekolt nemusí být výsadou pouze žen po plastických operacích. Pokud nejste příznivkyní těchto estetických zákroků, máme pro vás jednodušší a přitom viditelné řešení. Vyberte si přírodní doplněk stravy NadraIN FORTE a objevte své ztracené sebevědomí! Je pro všechny ženy, které trápí příliš malá, povislá nebo neforemná ňadra. Díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších ňader přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou.

Speciální nabídka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu zadejte kód SP520 a získejte poštovné zdarma! Nabídka platí 15. 6. 2016.

Pro přirozeně krásné vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné vlasy jsou jako klenot, ale taky si někdy říkáte, že snad bude potřeba zázrak, aby opět vypadaly k světu? Nezdravě vypadající vlasy nejsou vaší dobrou vizitkou a může za to většinou jenom nedostatek správných živin. Řešením pro vás je pak doplněk stravy DonnaHAIR® Forte se zvýšeným obsahem aminokyselin, pivovarských kvasnic a biotinu, který podporuje normální růst vlasů, pomáhá při lámání a třepení a udržuje jejich lesk. Navíc je obohacen o extrakt kopřivy dvoudomé, podporující tvorbu keratinu, který tvoří až 90 % vlasu. Složení přípravku DonnaHAIR® Forte je speciálně přizpůsobeno pro potřeby těhotných a kojících žen.

Speciální nabídka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu zadejte kód SDH a poštovné máte zdarma! Nabídka platí pro nákup tříměsíčního balení do 22. 5. 2016.

Další články

Načítám