Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako před pěti lety, i tentokrát se do prestižního kalendáře Pirelli pro rok 2012 dostala topmodelka Kate Moss. Opět se navíc na jeho stranách objeví s odhalenými ňadry. Britská topmodelka se za nahotu rozhodně nestydí, nejen, že jí nedělá problém nechat se fotit nahá po pracovní stránce pro nejrůznější kampaně a reklamní účely, ale Kate se běžně svléká i zadarmo. Nejčastěji na dovolených, kde obvykle neřeší spodní prádlo ani horní díl plavek.

Snímky pro kalendář Pirelli jsou dílem fotografa Maria Sorrentiho, s nímž Kate pojí blízké přátelství. Dvojice spolu navíc již dřív spolupracovala na kampani pro Calvina Kleina. Focení, kterého se účastnilo dalších jedenáct modelek, probíhalo na Korsice. Kromě Moss se v kalendáři limitované edice objeví také například původem ukrajinská modelka a herečka Milla Jovovich, která nedávno na dovolené s manželem v Mexiku předvedla, jak drasticky zhubla.

Mít co dočinění s kalendářem Pirelli je velkou poctou jak pro modelky a herečky, které se v něm objevují, tak také pro fotografy. Minulý rok se nesl v duchu římské mytologie a snímky nafotil návrhář Karl Lagerfeld. Letos jej fotí již zmiňovaný Mario Sorrenti a hlavním tématem bude přirozená ženská krása. Snímky z kalendáře na příští rok vedení Pirelli poskytlo magazínu Vanity Fair.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám