Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Úterní díl Ordinace v růžové zahradě 2 přinesl pro diváky jedno smutné překvapení. Zemřela v něm při autonehodě postava těhotné zdravotní sestřičky Stely. Fanoušci především z řad žen, co jsou samy v požehnaném stavu, buleli ostošest, pláče i představitelka Stely Kamila Kikinčuková. Nova ji totiž vykopla ze seriálu o rok a půl dříve, než bylo domluveno!

Seriálu se dcera legendárního Šimona Pláničky z trilogie Slunce, seno... (diváky velmi oblíbený Pavel Kikinčuk v seriálu zůstává) upsala na tři roky před necelým rokem a půl. Na tu dobu měla práci jistou. Jenže smůla. Scenáristy asi už nebavilo její roli psát, tak jí zařídili krutou smrt mnohem dříve.

„Můj seriálový partner Braňo Holiček mi ale říkal, ať moc nejásám, že autoři mají nějaké dějové linky, a já můžu kdykoli zemřít nebo odejít,“ přiznává Kikinčuková, která samozřejmě nejásá nad tím, že přišla o víc jak roční honorář, který mohl přesáhnout i milión korun.

„Když jsem se dozvěděla, že Stela zemře, byla jsem z toho hotová,“ řekla Aha! herečka. Teď věří, že dostane roli v jiném seriálu. A snad na delší dobu…

Reklama

Další články

Načítám