Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme dostali pozvánku na otevření salonu s japonskou kosmetikou, zaujala nás informace, že se zúčastní i bývalá třetí nejkrásnější dívka České republiky Lilian Sarah Fischerová, která chodí se synem majitelky. Aha, ale ona se přece vdávala. Na místě nám Lili svěřila, že už je rozvedená.

Lilian jsme neviděli několik let, nechodí ani na finále České Miss, kde před deseti lety skončila za vítězkou Lucií Hadašovou (37) a Evou Čerešňákovou. "Vždycky jsem něco důležitého měla. Není to tak, že bych Českou Miss nějak zatratila. Světu modelingu jsem se ale vzdálila a teď jsem v angažmá v Městském divadlech v Mostě," řekla nám Lili.

"No a jak jste mě dlouho neviděli, tak se udála i spousta věcí v mém osobním životě. S manželem nejsem už dva roky, rozvedená jsem od října. Michal je taky herec, poznali jsme se v Mostě a hrajeme spolu pořád, ale v angažmá je v Městských divadlech pražských," prozradila nám o partnerovi Michaelu Vykusovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám