Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lucii Bílou a Simonu Krainovou se zpěvačkami Jennifer Lopez a Lady Gaga nespojuje jen talent a popularita. Kromě té pomyslné korunky úspěchu jsou to právě také vlasy, o kterých se říká, že jsou korunkou ženské krásy. V čem je to spojení?

Muži mají radši dlouhovlásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dlouhé vlasy jsou odjakživa považovány za symbol ženskosti. Potvrzují to i statistiky. Muži u žen dávají přednost dlouhým nebo polodlouhým vlasům, protože působí něžně, žensky, ale také sexy. Asi tedy i proto jsou dlouhé a husté vlasy snem většiny žen. Ne každá to štěstí však má, ale naštěstí lze přírodě pomoci. Díky profesionální NANO metodě prodlužování a zhušťování vlasů pravými vlasy Hairdreams "vyrostly“ za hodinu krásné vlasy i temperamentní Jennifer Lopez, půvabné Catherine Zeta-Jones, rebelce Fergie nebo extravagantní Lady Gaga. Právě značka Hairdreams, v překladu "vlasy snů", s novou NANO technologií dokáže opravdu splnit sen každé ženě.

Kam na bohaté husté vlasy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová NANO technologie prodlužování a zhušťování vlasů od Hairdreams je odborníky považována za nejdokonalejší, nejšetrnější a nejpřirozeněji vypadající systém na světě vůbec. Šetrné nano spoje, které nepramínkují a o kterých téměř nevíte. Právě proto s ním nejlepší kadeřníci a salony pracují. Proto je to volba i známých osobností ze světa šoubyznysu, u kterých nesmí být ani na okamžik vidět, že nejsou vlasy jejich. Zároveň však musí vydržet i mnohdy náročné úpravy a složité účesy. Profesionálních služeb Hairdreams v Salonech YES VIP v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě využila i nejedna naše známá kráska. Jmenujme alespoň Simonu Krainovou nebo Lucii Bílou.

Bohatý účes i s minimem vlastních vlasů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Často nejde jen o délku vlasů, ale také o jejich hustotu a růst. V salonech YES VIP si umí poradit i se závažnější problematikou, jako jsou vlasy extra jemné, příliš řídké, nedostatek vlasů nebo až dokonce lysiny. Ať už je tato problematika kvůli nemoci, věku, či z jiného důvodu, jako jediní v ČR nabízí systém Hairdreams Volume+ a Microlines. Toto promyšlené dočasné i trvalé řešení zaručuje dokonalý a především přirozený vzhled vlasů, bez paruk, bez zbytečných pokrývek hlavy a bez nutnosti nejisté transplantace, které tak rázem korunuje sebevědomou vizáž. Stejně tak horkou novinkou letošního roku je péče Stop&Grow, kde klinické studie potvrdily růst a zesílení hustoty vlasů o 23 %.

Výrazné řasy a obočí i bez make-upu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen vlasy, ale zvýraznit a zesílit lze i řasy a obočí. V salonech YES VIP mají i pro tyto služby něco speciálního. Jednak prodlužování řas. To samo o sobě není žádnou novinkou, co je však nové, je typ použitých řas Foconyes, které jsou ze speciálního ultratenkého proteinu. Ten vypadá a chová se naprosto stejně přirozeně jako pravá řasa. Ani na omak tak není poznat, že ty krásné výrazné řasy nejsou pravé. Žádanou službou je také 3D permanentní make-up, který nahrazuje nevzhledné tetované linky v přirozeně vypadajícím obočí, vykreslené chloupek po chloupku. Také rtům lze dodat tvar a barvu. Řasenkám, rtěnkám a tužkám tak můžete dát sbohem a dokonale „nalíčená“ lze být i po ránu či v bazénu.

Krásné vlasy zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Salony YES VIP v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě se specializují na prodloužení a hustotu vlasů, řas a obočí a fungují již přes 10 let. Za tu dobu jimi prošlo mnoho známých tváří jako například topmodelka Simona Krainová, slavice Lucie Bílá, spisovatelka Halina Pawlowská, herečka Daniela Šinkorová, zpěvačka Ewa Farna, moderátorky Michaela Ochotská, Petra Svoboda, Iva Kubelková či Eva Decastelo, zajímavý je i výčet českých Miss a Vicemiss jako Petra Faltýnová, Jitka Válková, Hanka Svobodová, Petra Minářová, Martina Dvořáková a další. Stejnou péči si můžete dopřát také, a to zdarma v soutěži o proměnu. Více na webu Salonu YES VIP.

Další články

Načítám