Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková se věnuje modelingu převážně v zahraničí. Hodně klientů má v Německu a teď vyzkoušela nové teritorium. Něco přes měsíc pracovala pro modelingovou agenturu v Madridu a Španělé z ní byli nadšení.

Nyní je Tereza na skok v Praze, takže jsme měli příležitost si s ní popovídat na prezentaci vlasové kliniky. "To se docela hodilo, vlasy nemám v úplně nejlepším stavu, v Madridu jsem u kadeřnice nebyla, mám vyšisovanou barvu a potřebuju zastřihnout konečky," svěřila. Jinak ale vypadala báječně, zvláště na to, že vstávala v pět a na akci přijela rovnou z letiště, kam z Madridu přiletěla. V letadle seděla přes pět hodin, protože odlétalo se zpožděním, ale pasažéry nabralo.

"Byla jsem příjemně překvapená, kolik jsem měla v Madridu práce. Fotila jsem několikrát pro Michaela Korse, kampaň na brýle a tři kampaně na plavky. Dvě z těch firem se mnou chtějí opět pracovat, měla bych dělat i celý katalog plavek," vyplatila se Tereze investice do plastiky prsou, kterou absolvovala na konci minulého roku.

"Do Madridu se rozhodně vrátím, nejen na ta nasmlouvaná focení, ale zřejmě i v září, kdy je hlavní sezóna. Jsem ráda, protože jsem se zamilovala i do města. Je nádherné a ještě bych toho tam chtěla spoustu vidět. Zatím jsem nestihla ani galerii Prado a chtěla bych vyrazit i na výlet do kláštera Escorial," uzavřela Budková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám