Hlavní obsah
Článek

Takové věci se stávají opravdu jenom jednou za čas! Když v pondělí končil přímý přenos Snídaně s Novou, diváci se těšili na poslední Ranní noviny. Jenže místo zpráv a moderátora, který je čte, viděli jen prázdnou židli.

Pavel Svoboda a Gabriela Partyšová zrovna ohlašovali, že se blíží čas na zpravodajství, pak ale zbělali, když si všimli, že Michal Čoudek chybí ve studiu.

„Nevnímal jsem čas, najednou jsem slyšel křik z režie a své jméno. Takový sprint jsem neběžel snad ani na základce,“ popisuje Michal.

Situaci jakžtakž zachránila Partyšová, když si sedla na Čoudkovo místo a v šoku zkoušela číst první zprávu. Naštěstí ho musela nahradit jen na pár sekund, pak se Michal ujal své práce a coby profík dělal, jako by se nic nestalo.

A proč se vlastně zpozdil? Zakecal se s hostem a hlavně se šéfem. „Žádná pokuta naštěstí nebyla,“ řekl Super.cz moderátor. Ještě aby, když viníkem bylo i vedení Snídaně.

Ještě že tenhle pořad nepatří k nejsledovanějším na Nově. Stát se tohle Lucii Borhyové v Televizních novinách, které vídá i dva a půl miliónů diváků, dojde snad k veřejné popravě nebo aspoň k pokutě „v řádu miliard“…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám