Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je podívaná. Herec a zpěvák Braňo Polák září na divadelních prknech úplně nahý. Přijal nabídku svého kolegy z Dětí ráje Bořka Slezáčka (56), aby si zahrál ve hře Svaté neřesti. A dopředu věděl, že oblečený moc nebude... "Je to herec s bezesporu nejhezčím tělem v Česku a v průběhu představení se svlékne úplně do naha. On to totiž dělá rád," řekl Super.cz Slezáček.

Ten se snaží otevřít v rodné Ostravě stálou divadelní scénu, která by uváděla komedie a přitáhla do divadla i ty, kteří nejsou klasickými divadelními fanoušky. "Prvním představením se vlastně učím všechny ty věci jako předprodeje, propagaci, logistiku," říká Slezáček, který první představení hry Svaté neřesti uvede v městském kulturním domě v Ostravě 24. května.

"Uvádím komedii, kterou napsala ostravská spisovatelka Kateřina Tomanová. Je to příběh o tom, že všeho moc škodí. Že Miloš pije, Leoš sbírá Ferrari a že s neřestmi je to těžké, ale bez nich ještě těžší. Není to jen prvoplánová řachanda. Je to sonda do našich dnešních uspěchaných životů plných neřestí," upřesňuje Bořek.

V hlavních rolích se vedle Bořka a Braňa objeví Genny Ciatti. Všichni tři se dali dohromady v Dětech ráje. "Spolupráce nám v Dětech klape, tak by byla škoda ji nerozšířit," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám