Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že příroda neměří všem stejným metrem, asi není třeba polemizovat. Jenže v případě americké modelky Charlotte McKinney byla opravdu mimořádně štědrá. Pár údajů o ní úplně postačí k tomu, abyste si udělali obrázek, že tahle holka, vystavující se o víkendu v bikinách v Malibu, je minimálně po vizuální stránce dítě štěstěny.

Dvaadvacetiletá Charlotte se narodila a vyrůstala na sluncem zalité Floridě a do vínku jí byly dány modré oči a přirozeně plavé vlasy. K tomu oplývá štíhlou postavičkou, ale v oblasti hrudníku byla naopak obdařena nadměrně. Navíc měří ‚akorátních‘ 171 centimetrů a sbalila fešného synka Clinta Eastwooda (85), nadějného herce Scotta Eastwooda (30), jenž jí pomáhá v touze rovněž prorazit v Hollywoodu.

Po její loňské účasti v soutěži Dancing With The Stars je ale přeci jen zřejmé, že v něčem bylo Charlotte naděleno pomálu. Taneční talent se v ní neurodil, a tak se svým partnerem Keoikantsem Motsepem vypadla už během druhého vyřazovacího večera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám