Hlavní obsah
Článek

Pokaždé rozlítaná a rozparáděná přerůžovělá barbína Dominika Myslivcová (29) dostala depku a evidentně s ní kvůli tomu musíme pykat všichni! Dominika se rozhodla vyzpívat se ze smutku poté, co dostala kopačky od svého pana Božského. Mrkněte na ukázku a sami se rozhodněte, jestli vás dívka s výjimečnou image černé vdovy mile překvapila, nebo zda sdílíte názor, že dnes fakt už může zpívat každý.

Jde teprve o její druhou písničku, ta první, Barbie girl, nasbírala přes padesát miliónů zhlédnutí. Byla ale celá růžová a praštěná. V songu Bez Tebe Dominika zvážněla, je celá černobílá a zpívá o smutných věcech.

„Text jsem napsala před dvěma lety, rozešla se se mnou tehdy moje asi osudová láska a potřebovala jsem to ze sebe dostat. Život není jen o legraci, každý si musí projít smutnými zážitky,“ říká pro Super.cz Dominika, pro niž je písnička srdcovka.

„Když už jsme spolu byli, proč ne teď? V říjnu city, teď je kolem zeď. Jsem růžová jen na pohled, místo barev vidím šeď,“ pěje v songu.

„Text snad vystihuje pocity všech, kteří právě prochází rozchodovou fází, a doufám, že lidem pomůže se s ní vyrovnat,“ věří Dominika, jejíž tým při natáčení experimentoval, když si pohrával se zadní projekcí na stěnu z papírových krabic.

Jestli to pomůže Myslivcové dostat se do Slavíka, to netušíme, už teď je ale o klip slušný zájem. A těm, co ji mají radši rozjuchanou, slibuje, že brzy přijde třetí a už opět ztřeštěný růžový videoklip.

Reklama

Další články

Načítám