Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud patříte mezi ty, kteří se na prvního máje nelíbali pod rozkvetlým stromem, nebo ty, kteří si nemají s kým užívat krásy jara, změňte to! Seznamte se na nejkvalitnější české online seznamce. Máj je lásky čas! Všechno kvete, sluníčko svítí, příroda jásá. Skoncujte se single životem a začněte si užívat života v páru. Jak začít? Podívejte se na 5 důvodů, proč se seznamovat právě na ELITE Date.

Seznamujte se na nejkvalitnější české online seznamce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ELITE Date se nesnaží být seznamkou pro každého. ELITE Date je určena pro ty z vás, kteří hledají partnera na úrovni a pro ty, kteří hledají vážný vztah. Na této prémiové seznamce nemusíte mít strach z toho, že narazíte na nějakého ztroskotance, podvodníka, úchyla nebo nulu. Uživatelské profily jsou zde denně kontrolovány a všechny falešné či jinak závadné registrace jsou z databáze okamžitě mazány. Na ELITE Date tedy najdete jen uživatele, kteří touží po dlouhodobém vztahu stejně jako vy!

Získejte zdarma členství na zkoušku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na ELITE Date se nemusíte obávat ani toho, že kupujete zajíce v pytli. Před tím, než si aktivujete prémiové členství, máte možnost vyzkoušet, jak tato prémiová online seznamka funguje. Můžete si zdarma zjistit, kolik uživatelů odpovídá tomu, co hledáte, kolik uživatelů kterého pohlaví je v databázi zaregistrováno či zda se mezi novými členy nachází někdo, komu byste chtěli poslat zprávu nebo se s ním blíže seznámit. Máte tak možnost otestovat si prostředí seznamky a teprve pak se rozhodnout, zda chcete této nabídky využít nebo zda zkusíte své štěstí jinde.

Seznamujte se hravě a jednoduše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prémiová seznamka ELITE Date se vám snaží seznamování maximálně usnadnit. V uživatelských profilech naleznete celou řadu funkcí, díky nimž pro vás bude seznamování mnohem jednodušší a příjemnější, než je klasické seznamování. Pomocí připravených tlačítek můžete uživatele „pošťouchnout“ k tomu, aby si váš profil prohlédli nebo vás v případě zájmu kontaktovali. Pošlete partnerovi virtuální úsměv nebo mu dejte stiskem jednoho tlačítka najevo, že se vám líbí. Seznamování nebylo nikdy jednodušší, tak proč to nezkusit? Na internetu se seznámí každý třetí pár vyšší střední vrstvy. Buďte mezi nimi i vy!

Seznamujte se bezpečně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na ELITE Date jsou všechny uživatelské profily chráněny před zvědavci z ulice. Nemusíte mít strach z toho, že si váš profil bude moci prohlížet kdokoli se přihlásí na internet. Uživatelské profily na ELITE Date nejsou veřejně přístupné, což znamená, že si je mohou prohlížet pouze uživatelé, kteří se na seznamku zaregistrují. Vaše fotografie pak vidí jen osoby, které mají o seznamování vážný zájem. Pokud o sobě nebudete uvádět do profilu žádné osobní zneužitelné informace, nemusíte mít z online seznamování žádné obavy!

ELITE Date je tu pro vás 365 dní v roce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ELITE Date je jedinou českou seznamkou, na kterou se můžete dovolat a na které vám odpovídají administrátorky pravidelně na vaše dotazy. Chcete-li nám něco sdělit nebo máte-li nějaký problém, stačí napsat nebo zavolat. ELITE Date je tu pro vás každý den. Tak na co ještě čekáte? Registrujte se na nejkvalitnější českou online seznamku ještě dnes! Registrujte se tam, kde s vámi jednají narovinu.

Další články

Načítám