Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Terezou Mátlovou (48) a její dcerkou Emily jsme se potkali na představení nových kabelek, takže jsme si začali povídat o jejich šatnících. Maminka s dcerou rozebraly, která má větší skříň nebo šatnu a počty svých tašek a kabelek. "Emilka má vkus. Když ji oblékám, tak má jasnou představu včetně doplňků. A rychlejší výběr než já měla i tady," řekla nám Tereza.

Protože je ale Emilka čerstvá školačka, probrali jsme i vysvědčení a co by si přála jako dárek za ně. "Chtěla bych, abych měla dobré známky a abych byla hodná na maminku," řekla bezprostředně Emilka, když jsme se jí ptali na její přání. Pak ale dodala, že by ráda nějakou hračku. Naposledy si přála poníka, naštěstí jako hračku, a těch už má doma pořádnou sbírku.

Živé zvířátko si ani přát nemusí, protože se u nich vždycky nějaké objeví. "Vždycky, když najdeme nějaké zvíře, tak se ho ujmeme. Je to tak akorát a stačí nám to," prozradila Tereza. "Náš nový kocour Fantom, kterému Emilka říká Fantom Janeček, vydá za tři. Máme ho od prosince nebo listopadu. Jsem alergik, tak musím pořád uklízet, ale nemám srdce ho někam dát. Je hrozně vděčný," uzavřela představitelka operní divy Carlotty z muzikálu Fantom opery, který se uvádí v GoJa Music Hall na pražském holešovickém Výstavišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám