Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňskou Českou Miss World Andreu Kalousovou jsme dlouho neviděli. Naposledy jsme se potkali na vyhlášení nové České Miss. Pak zalezla domů a jen se učila a učila, protože ji čeká maturita. Za sebou má už i talentové zkoušky na vysokou školu.

"Máme to stejně s Karolínou Mališovou, jsme stejný ročník. Žádnou práci jsem si do toho nechtěla pouštět, protože chci být soustředěná a zatím se mi to, myslím, daří," řekla Super.cz. Písemky už má za sebou, výsledky ještě neví, ale co si počítala podle internetu, tak to zvládla.

Andrea si dala přihlášku na Univerzitu Karlovu, na obor Pedagogika se specializací tělesná výchova. "Už mám za sebou talentovky, Byly fakt ostré. Měli jsme atletiku, akrobacii, gymnastiku, míčové hry a plavání. Probíhaly od osmi do tří, tak to bylo docela náročné," vypočítala.

"Na tomhle oboru se mi líbí, že se můžu rozhodnout, jestli bych chtěla učit, anebo se věnovat třeba trénování," dodala s tím, že sport je jednou z mála věcí, které stíhá i během učení. "Strašně ráda běhám. A byla jsem i Spartan Race, to bylo taky docela hustý," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám