Hlavní obsah
Článek

V branži filmů pro dospělé mu rukama prošly tisícovky žen i mužů, v soukromí to byl ale laskavý a ohleduplný partner a nejzamilovanější táta na světě. Přesto ale Jan Velička (†30) ze svého synka kvůli neutuchající vášni pro motorky udělal polovičního sirotka. Co o něm říkají kamarádi?

„V podstatě žil jen dvěma věcmi. Synátorem a motorkami. O klukovi říkal, že je to jeho zlatíčko, že ho miluje, žije pro něj a klidně by pro něj i umřel. Druhé téma pak byly motorky. Byl do nich opravdu blázen,“ říkají jeho přátelé.

Honzovi, který měl umělecké jméno Denis Reed, se motorka stala osudnou. Zabil se, když údajně nedaleko České Lípy ve stopadesátikilometrové rychlosti naboural do stromu.

„Tolikrát jsem ho prosila, ať to prodá a nejezdí na tom, nikdy neposlechl. Pokaždé, když někam jel, jsem se modlila, ať se mi vrátí. Proč to nemohl přežít alespoň, proč?“ pláče nešťastná partnerka.

„Nechals mě tady s malým, kterého jsi tak miloval a on tebe,“ přidala J. V., která se ze ztráty přítele a otce svého dítěte nemůže vzpamatovat.

Honza byl v branži (na sociální síti ji sám nazval sexuálním průmyslem) dvanáct let a patřil k nejobsazovanějším. Tvrdě na sobě makal, vypadal pořád skvěle (na rozdíl od některých kolegů, kteří časem propadli tvrdým drogám a fyzicky sešli), takže byl stále žádaný. Ještě pár dní předtím, než se zabil, točil další film. Teď ale jeho blízkým a fanouškům zůstaly jen oči pro pláč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám