Hlavní obsah
Článek

Poté, co s Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy nazpívala duet Ostrava, věnovala se zpěvačka Martina Pártlová (44) převážně muzikálům. Teď má konečně nový hit. Melancholická píseň Bolím se dostala i do hitparády prestižního rádia.

"Docela dlouho mi trvalo, než jsem vydala nějaký singl. Na světě je asi půl roku, ale konečně se ho podařilo dostat na Frekvenci 1. Je to novinka v hitparádě a doufám, že tam nějakou dobu setrvá," přeje si Martina.

Říkali jsme si, zda pracuje i na dalším repertoáru, protože Martina sice vystupuje, ale převážně s převzatými písničkami. "Uvidíme, jak dopadne tahle písnička, a eventuálně se vrátím za bar," je přehnaně sebekritická Pártlová, která do světa šoubyznysu přišla z Českých Budějovic, kde pracovala jako barmanka.

"Ne, k téhle písničce chci dělat i klip. Má mi ho točit Biser Arichtev, manžel mojí kamarádky Veroniky Arichtevy. Chtěla bych v něm být tak z padesáti procent, jinak by tam měla být nějaká hezká holka za mě, na kterou se dá krásně koukat. Jednu už mám vybranou, ale neshodli jsme se na ní s Bisim, tak mi asi vybere sám a já se mu podřídím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám