Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeněk Svěrák (88) poprvé navštívil muzikál Ať žijí duchové. A byl nadšený. "Udělali jste mi radost," uvedl na jevišti Zdeněk Svěrák, kterého doprovodil jeho parťák Jaroslav Uhlíř (78). "Je to výborné, diváci se celou dobu dobře baví a určitě přijdu zase znovu," nešetřil chválou skladatel, jehož písně Neopouštěj staré známé pro nové, Severní vítr nebo Hajný je lesa pán naprosto zlidověly.

Oba pánové společně se svými manželkami v zákulisí pozdravili účinkující a blahopřáli jim k výkonům. Roman Vojtek představil panu Svěrákovi svou přítelkyni Petru Vraspírovou, která se alternuje v úloze Leontýnky. A Svěrák z ní nemohl spustit oči. Půvabná blondýnka ho velmi zaujala. Že by jí už chystal roli v dalším filmu?

"Adaptace je vydařená, je mi jasné, že na rozdíl od filmu nebylo možné obsadit tolik dětí a verze se studenty DAMU se mi zdá povedená," poznamenal spoluautor původního scénáře a držitel mnoha ocenění. Vedle tří Českých lvů také Oscara a Zlatého glóbu za film Kolja, který režíroval jeho syn Jan Svěrák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám