Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A začněte volbou kvalitní značky. Když někdo přes čtyřicet let vyrábí sekačky a neustále je zdokonaluje, je to na výdrži a vlastnostech výrobků zatraceně znát. A když sekačky vymýšlejí pedantští němečtí konstruktéři a vyrábějí stejně pečliví rakouští montéři z kvalitních materiálů, není co řešit. V nabídce zahradní techniky firmy AL-KO totiž najdete sekačku pro každou zahradu, takže i pro tu vaši!

Je to dobrá zpráva nejen pro seniory a ženy. Koho z nás baví startovat taháním za šňůru?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Benzinová sekačka AL-KO 476 SPI Highline vás určitě nadchne právě elektrickým startováním bez námahy. Prostě stisknete tlačítko a motor se rozběhne. No a vy už si jen vychutnáte skutečnost, že tato sekačka je opravdu plně vybavená. Označení 4inone Function znamená, že kromě sečení umí trávu sbírat do koše, mulčovat ji zpět do trávníku nebo bokem vyhodit do úhledného řádku. Jako celá řada Highline má vyšší šasi a vynikající sběr a plnění velkého koše i přerostlou nebo mokrou trávou. Vyosené tělo sekačky zase umožňuje perfektně vysekat okraje trávníku a díky skutečně velkým XXL zadním poháněným kolům zvládnete jakýkoliv terén. Je jasné, proč je značka AL-KO v celé Evropě tak vyhledávaná!

Komfortní by měl být kromě obsluhy sekačky i servis. Navíc, když si můžete dopřát šestiletou záruku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny čtyři funkce zvládá také benzinový Všeuměl s označením AL-KO Classic 5.16 VS-A Plus. Vynikajícím poměrem výkonu k ceně patří k tomu nejlepšímu, co můžete na zahradu vybrat. Sekačku pohání nový motor značky AL-KO a při sečení určitě oceníte plynule nastavitelnou rychlost pojezdu – na rovných úsecích pofrčíte jako formule, při vysekávání pod keři a u záhonů zpomalíte, abyste sekali přesně. A nůž se nezávisle na rychlosti pojezdu bude točit pořád tak rychle, jak potřebujete. To oceníte hlavně u přerostlé nebo mokré trávy. Tráva bude mizet opravdu rychle, už kvůli úctyhodné šířce záběru 51 centimetrů. Zdržovat vás nebude ani vysypávání koše, protože tráva naplní opravdu celých 65 litrů.

Šťastnou volbou je, když si vyberete nejlepší sekačku v kategorii za perfektní cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A navíc se sedmiletou zárukou! Ta podtrhuje kvalitu německé konstrukce a rakouské výroby. Také u benzinové sekačky AL-KO Highline 46.5 SP-A si užijete komfort, který přináší nejrůznější technické vychytávky. Toho, že se stroj pohybuje lehce díky dvojitým kuličkovým ložiskům, si možná nevšimnete, ale určitě nepřehlédnete vynikající plnění koše díky systému MaxAirflow. Tvar skeletu je vymazlený pro dokonalé proudění vzduchu a posečená tráva se tak dostane až do zadní části sběrného koše a naplní ho až po horní okraj. Žádná tráva nezůstane na zemi a neucpává se ani extrémně velký vyhazovací otvor. Velmi praktické je i nové zavěšení koše EasyClick s vodícími kolejnicemi – žádné skřípnuté prsty!

Vymakaná ergonomie znamená, že se všechny funkce na sekačce velmi snadno ovládají a záda nebolí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušet si dvě sekačky vedle sebe se málokomu povede, ale pokud máte ochotné sousedy, zkuste se u jednoho projít se sekačkou, která má napevno nastavené držadlo, s kterým nehnete, a u druhého vyzkoušejte držadlo, které se dá nastavit podle vaší výšky. Nebe a dudy! Jestli vás po sečení bolela záda, je to právě kvůli špatné výšce držadla. A to je jen jeden z mnoha komfortních prvků ergonomické obsluhy u další špičkové benzinové sekačky AL-KO Highline 525 VS. Určitě oceníte i neuvěřitelně lehounké centrální nastavení výšky střihu do některé ze sedmi poloh jediným pohybem ruky. Mazaná je i servisní a garážovací poloha „na zadních“, která umožňuje snadnou údržbu i prostorově úsporné uskladnění.

Další články

Načítám