Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nejsou spolu, ale daří se jim. Stejně jako herečka Ivana Jirešová (47) vypadá spokojeně i její bývalý partner, muzikant Viktor Dyk. Ani jeden z nich po rozchodu, kdy se od Ivany manžel odstěhoval, sice nevyvedl žádnou novou lásku, ale s prací se rádi pochlubí.

Viktor teď pokřtil svoji novou desku s kapelou WOW opravdu ve velkém stylu. Kmotry cédéčka Testováno na lidech byly samé známé tváře. S kapelou TH!S zahrál na kytaru herec a režisér Vojta Kotek (36), za bicí usedl Jakub Prachař (40) a se skupinou Akustik zazpíval Martin Písařík. Nádherná herečka Tereza Voříšková (34), která se dobře bavila ve společnosti Jiřího Mádla, (37) tančila jako o život.

Zajímavé je, že na křtu chyběl Viktorův bratranec Vojta Dyk. Toho přitom před lety přivedl Viktor poprvé do světa šoubyznysu. Pamatujeme si, jak jej představoval médiím v divadle Ta Fantastika, kde hrával. Rodinné vztahy buď nebudou ideální, anebo jen Vojta neměl čas.

Reklama

Další články

Načítám