Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherné tělo, ani gram tuku, sexy křivky a ploché vypracované bříško? Dokonalou postavou se chlubí česká herečka Daniela Choděrová, která se aktivně věnuje pole dance. Bývalka Hynka Čermáka, který loni matku svých dvou dětí opustil, vypadá fantasticky.

Dokonce se za dva roky vypracovala tak, že se dostala na finále Mistrovství ČR v pole sport, které proběhne letos v červnu v Divadle Hybernia. Ze semifinále postupuje ze třetího místa.

„Bude to něco málo přes dva roky, co jsem začala s pole dance,“ říká Daniela Choděrová. „Děti tenkrát koukaly na nějaký pořad v televizi a já šla kolem. Zrovna tam byla Lucka Šimková na tyči a mě to zastavilo. Koukala jsem na ni a dostala pocit, že by mi to mohlo jít. S Luckou, neboli Loo jsme dnes kamarádky a učíme pole dance ve studiu Destiny Terezy Seidlové,“ dodává Daniela.

„Momentálně, tedy pár týdnů před mistrovstvím ČR v pole sport, mám jako cíl se soutěže ve zdraví dožít, užít si vystoupení a neudělat ostudu,“ směje se herečka.

Daniela tvrdě trénuje. Na tyči je jako ryba ve vodě. Za své krásné křivky vděčí nejen tyči, ale také zdravějšímu stravování a způsobu života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám