Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Obyčejné bavlněné povlečení už vás nebaví? Chcete si dopřát nevšední luxus? Vyzkoušejte bambusové povlečení. Zamilujete se na první dotyk.

Bambusové povlečení: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí oproti bavlně 3x vyšší savost tělesné vlhkosti. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A jako bonus se dobře žehlí! Podívejte se na motivy a designy, ve kterých lze toto povlečení pořídit – nikde jich nenajdete víc a za lepší cenu než na Bonatex.cz.

Svěží design pro neotřelý vzhled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi změnu? Potrpíte si na originalitu? Chcete se doma cítit jako na zámku? Pak je pro vás bambusové povlečení Erra jako dělané! Snoubí totiž úžasné vlastnosti bambusového vlákna a originální design, který jen tak neomrzí! Přepychový design ve sladěných odstínech béžové a hnědé vnese do vaší ložnice harmonickou atmosféru. Atlasová vazba zajišťuje přirozený lesk vláken i skvělé termoregulační vlastnosti povlečení, které tak v létě chladí a v zimě krásně hřeje. Jen se zachumlat!

Přepychová elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile svou postel obléknete do jemného hávu povlečení Henna, ložnice získá zcela nový vzhled. Decentní vzor na béžovém a kávovém podkladu, sametový vzhled a na dotek hebký a měkký materiál – to jsou vlastnosti, které si zamiluje každý, kdo umí ocenit nadčasový přepych. Bambusové vlákno vás zahalí do své hebkosti a vy už z peřin nebudete chtít nikdy vylézt.

Kousek přírody do vaší ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstíny přírodních barev a luxusní vzhled povlečení Retro si zamiluje každý, kdo touží po neotřelém vzhledu. Kombinace přírodních barev a motivů vás okamžitě přenese do svěží přírody a přirozený lesk materiálu přidává povlečení elegantní vzhled. Díky fantastickým vlastnostem bambusového vlákna je povlečení vhodné opravdu pro každého. Ať už se do něj zachumlá kdokoliv, uchvátí ho hebkost, měkkost, prodyšnost a skvělé termoregulační vlastnosti. V létě bude povlečení příjemně chladit a během zimních nocí nenechá uniknout ani trošku tepla.

Když toužíte po něžnosti…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vsaďte na kombinaci jemně růžové, svěží zelené a vanilkově krémové. Tato barevná paleta rozzáří každý interiér – přesvědčte se! Bambusový motiv s exotickým nádechem si zamiluje každý, kdo nedá dopustit na přírodní motivy. Povlečení Nova lahodí oku, ale vaše pokožka si ho oblíbí ještě víc. Je jemné, měkké, perfektně saje a je ideální pro citlivou pokožku. Co mu říkáte?

Další články

Načítám