Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by se Mariah Carey (55) předčasně loučila se svobodou? Nebo jen nezvládla ukočírovat počet koktejlů na párty? I těch pár kroků, které musela zpěvačka v pátek v noci absolvovat, aby se dostala od východu jednoho proslulého kalifornského podniku k přistavenému autu, bylo téměř nadlidským úkolem. Celebrity mají ovšem to štěstí, že se téměř vždy mohou zavěsit na někoho, kdo jim tuto strastiplnou cestu pomůže překonat bez úhony... Trapasu ovšem většinou neujdou, jelikož paparazzi jsou v pohotovosti 24 hodin denně.

Šestačtyřicetiletá hudební ikona, která se na výsluní popu drží už celé čtvrtstoletí, koncem pracovního týdne zavítala na večeři do podniku Berri’s Cafe a později se přesunula na párty do baru 1OAK, kde její manažerka Mishka Bulochnikov slavila židovský vstup do dospělosti své dcery Stelly zvaný bat micva.

Věčná bojovnice s váhou, jež je zasnoubená s australským miliardářem Jamesem Packerem, si k této příležitosti oblékla róbu skutečně hodnou dospělosti. Síťovaný model ovšem odhaloval možná víc, než bylo nutné..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám