Hlavní obsah
Článek

Slavná anglická módní a make-up blogerka a vlogerka Tanya Burr má na internetu spousty obdivovatelek, které dychtivě čekají na každý její nový internetový příspěvek, ať už v podobě videa či textu. Tanya je dokonce tak populární, že v šestadvaceti má vlastní kosmetickou značku, píše knížky o kráse i o pečení a na Instagramu, Twitteru i na YouTube ji sledují milióny lidí.

Víkend tato nefalšovaná internetová senzace strávila na Miami, kde své ženské křivky hrdě předvedla v úsporných bikinách. A i když pro někoho by už její tělo bylo příliš kypré, milovníci postavy přesýpacích hodin jistě pookřáli. Mladá Londýňanka si zkrátka zaslouží palec nahoru i za to, že i když není typickou kráskou s ideálními mírami, dokázala si získat obrovskou popularitu a náctileté slečny ji vnímají jako svůj vzor.

Zálusk na tuhle sympaťačku si ovšem případní zájemci dělají zbytečně, od loňského roku je provdaná za dlouholetého partnera Jima Chapmana, který je stejně jako ona mimořádně úspěšným vlogerem a blogerem a k tomu ještě i pohledným modelem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám