Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá Česká Vicemiss 2005 Michaela Štoudková (38) si od profese blogerky stále častěji odskakuje před objektiv fotoaparátu, dokonce fotí možná ještě víc než v minulosti.

„V poslední době se k práci modelky vracím stále častěji a hodně je to spojené s blogem. Focení mě vždycky bavilo víc než přehlídky a stále mě to nepřešlo,” říká Štoudková, která nedávno nafotila sérii snímků s Danielem Zahrádkou pro internetový módní portál.

„Michaelu jsem neznal, fotili jsme spolu poprvé, a velice mě překvapila. Je ve formě, čím dál tím víc modelka, v pravém slova smyslu,” komentoval spolupráci s bývalou misskou fotograf.

Během focení se celý tým obešel bez stylistky, tuto práci zastala Míša. Ta v poslední době působí také v roli fotografky. „Fotím kvůli mému blogu. Kromě původního, který dělám s kolegyněmi, jsem založila ještě vlastní blog, který je hlavně o outfitech,” říká Míša Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám