Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Pohlreich (67), kterého si kvůli jeho humoru a kuchařskému umu oblíbily milióny Čechů, poslední dobou působil nemastně a neslaně. V Šéfovi na grilu sice ukazoval, co dobrého si ukuchtit, ale věčný vtipálek byl ten tam. Naštěstí se ale vrací v poslední, čtvrté řadě pořadu Ano, šéfe! a to v plné síle. Pobrekává s kapesníčkem v ruce a posílá kuchaře do prodloužených zad. Podívejte se na vtipný trailer nejlepšího českého kuchařského seriálu, ve kterém kuchař nejde pro sprosté slovo daleko.

Zdeněk Pohlreich se na českých obrazovkách objevil poprvé v březnu 2009. A po Klucích v akci a kuchaři i diváky velmi kritizovaných Babicových dobrotách způsobil doslova revoluci. Při svých radách méně úspěšným kuchařům v restauracích po celé zemi používá neotřelé hlášky, které si zamiloval snad celý národ.

Když třeba v jednom z nových dílů ukazoval kolegům, jak správně udělat špagety, poradil jim. „Hodit je na ten plech a zatřást s tím. Žádný proplachování. Žádná Jiřina Bohdalová,“ rýpne si do herečky. V jiném díle si zase nasazuje plynovou masku a nad úrovní jedné z kuchyní jen nevěřícně kroutí hlavou. „Tady žrát nebudu,“ hlesne. Nové díly Prima začne vysílat od prvního září od 21 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám