Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Vojtková je už osm měsíců zamilovaná do herce Zdeňka Rohlíčka. Dvakrát rozvedená brunetka, která má s Pepou Vojtkem syna Matyáše, už dokonce s přítelem pracuje na miminku.

Baví se i o svatbě, ale rozšíření rodiny je nyní na prvním místě. "Dítě si přejeme, je to na pořadu dne," řekla Super.cz Libuška s tím, že těhotná zatím není. "Nejsem, vlastně nevím. Neřešíme to, teoreticky klidně můžu být," usmála se tanečnice na otevření prodejny s pánskými obleky v pražských Vysočanech.

Tam je doprovodila také maminka Rohlíčka Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem. A jak oni přijali dvakrát rozvedenou Libušku, navíc už s dítětem, do rodiny? "Jdu Libušce dobrým příkladem, nemám jí co vyčítat," usmála se Hrušková, která je potřetí vdaná.

"Sama jsem se setkání bála. To bylo to první, co jsem si říkala - že jsem dvakrát rozvedená a s dítětem, tak jak mě přijmou. Pak jsem se dozvěděla životopis Evičky Hruškové a byla jsem nadšená," dodala Vojtková.

Reklama

Další články

Načítám