Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zná nejkrásnější tváře pro rok 2016. Deset finalistek se o titul Miss Face utká na podzim. Prezidentka soutěže Taťána Makarenko (34) prozradila, že letos měla porota opravdu náročnou práci, kvalita semifinalistek byla velmi vysoká.

"Semifinále mělo dvě části. První den jsme z 54 semifinalistek vybírali Top 20, která postoupila z castingů po celé České republice. Z té jsme pak na zámku Štiřín vybrali finálovou desítku. Při posledním vyřazování se strhla menší hádka mezi námi porotci a nemohli jsme se shodnout na dvou dívkách. Pro mě osobně to byla velice těžká chvilka, protože svou soutěž beru velice vážně, se všemi dívkami trávím hodně času a tíží mě pocit, že některým pošlapu jejich sny," řekla Super.cz Makarenko.

"Finálová desítka se mi moc líbí a jsem spokojená s účastí krásných dívek jak na castinzích, tak na semifinále. Těší mě, že každým rokem je o naši soutěž větší zájem a díky tomu můžeme růst i v tak těžkém prostředí, jako je nyní, při shánění nových partnerů."

Nyní finalistky čeká mnoho aktivit a mají se prý na co těšit. Čeká je zahraniční soustředění, nafocení promo fotek s fotografkou Nikolou Bílkovou nebo beauty day, kde se dívky nechají hýčkat.

"Finalistky budu nyní více poznávat a sledovat, abych si mohla udělat představu, které z dívek by se mohly líbit na zahraničních světových soutěžích, kam vítězky pojedou," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám