Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Batulková má krásný vztah se svojí dcerou Marianou. Když spolu například vyrážejí na akce, vše konzultují, třeba i výběr oblečení. "Ptám se jí na rady, zda takhle můžu vyjít. Poslouchám ji, respektuji ji, proto se jí taky ptám. Potřebuju mít vše zkonzultované," řekla Super.cz Batulková na představení nové rituální kosmetiky.

Mariana se snaží maminku omlazovat. "Všeho se bojí, říká, že je na všechno stará, že tuhle rtěnku nemůže nosit, protože už se na ni nehodí. Naopak vypadá tak dobře, že si může dovolit cokoli," vysvětlovala Mariana. "Pořád říkám, že bych moc chtěla v jejím věku takhle vypadat. Vypadá spíš jak moje sestra," vysekla mamince poklonu.

Naopak do chlapů jí překvapivě maminka nemluví. "Do mužů jí nemluvím, to nedělám nikdy. To je věc dětí. Ani nemám do čeho, mají dobrý výběr," říká Batulková. "Nemám partnera, ani mi tak teď nemá do čeho mluvit," dodala s úsměvem Mariana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám