Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) v posledních měsících hodně podporuje charitu. Ke čtyřicátým narozeninám si přál, aby lidé místo dárku přispěli na Člověka v tísni, teď se zas zúčastnil akce na Pražském maratonu.

Postavil se na start štafetového závodu, který podpořil organizaci Dejme dětem šanci, která pomáhá mladým lidem po odchodu z dětského domova začlenit se do běžného života.

Mareš běhání propadl už před několika měsíci. Na maraton sice ještě kondičku nemá, ale jako finišman štafety hravě zvládl úsek dlouhý více než dvanáct kilometrů. Ke konci závodu měl navíc ještě dost sil, protože si neváhal udělat selfíčko.

V cíli už na Mareše, který v běhu rozhodně nezklamal, čekala jeho přítelkyně Monika Koblížková, jež svého hrdinu patřičně pochválila. Jak je vidět, Leoš si v běhání našel opravdu velkého koníčka. A kdoví, třeba ho příští rok uvidíme přímo na trati 42,195 kilometrů dlouhého maratonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám