Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Značku Pepe Jeans vám nejspíš představovat nemusíme. A pokud ji trochu znáte, tak určitě víte, že se pod jejím názvem skrývá mnohem víc než jen padnoucí džíny. Pepe Jeans je zkrátka srdcovka. A 16. 5. spustí unikátní akci Pepeweek. Když si ji necháte ujít, bude vás to mrzet. Proč?

Móda a sleva: Dvě slova, která hýbou světem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pepeweek začne už v pondělí. A bude to pořádná jízda. Všechny milovníky módy potěší parádní sleva 20 % na všechno. No ano, opravdu úplně na všechno – takže i na nejnovější kolekci. V kamenných prodejnách na vás čekají kousky z aktuální kolekce, ale na Pepe-Jeans-Store.cz najdete kromě novinek i kousky z kolekcí minulých. Kterým si uděláte radost vy.

Ty pravé šaty na léto. Nejen pro romantičky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K létu patří romantika. Na tom se určitě shodneme. Ale ne každá z nás se chce cítit jako cukrová princezna. Ať jste romantická duše nebo ne, tyhle bílé šaty s krajkovou aplikací unosíte na tisíc a jeden způsob. S jemným svetříkem a balerínkami v nich budete za křehkou krásku. Ale vyměňte svetřík za koženou bundičku, obujte motorkářky a už je to úplně jiné kafe. A to jsme ani nezačali o tom, jak jsou pohodlné a lichotivé. A v rámci Pepeweeku je pořídíte o 20 % výhodněji!

Grafika a výrazné potisky: Když nechcete splynout s davem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z aktuálních trendů jsou výrazné grafické potisky. A v černém tričku s velkým banánem vás rozhodně nikdo nepřehlédne. Je jedno, jestli k němu obléknete džíny, nebo bílou sukni, protože patří k těm bezva kouskům, které se hodí skoro ke všemu. A kdykoliv ho obléknete, budete mít úsměv na tváři. Protože obří banán na tričku nejde nosit jinak. Od pondělka tenhle stylový kousek seženete o 20 % levěji!

Džínová klasika, kterou unosíte do roztrhání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od té doby, co jste na věčnost vyprovodila své milované džíny, pro ně nemůžete najít náhradu? Máme pro vás žhavého kandidáta! Džíny Venus jsou jedním z nejoblíbenějších modelů všech kolekcí Pepe Jeans. Klasická džínovina v oblíbeném odstínu se hodí opravdu ke všemu. Pohodlný střih s nižším pasem dá vašemu pozadí sexy zakulacený tvar. A lehká pružnost zajistí, že se stanou vaší druhou kůží. Do pořádných džínů se vyplatí investovat. Nenechte si ujít šanci je pořídit se slevou 20 %!

Lacláče jsou zpět. A stylovější než když dřív!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, čtete správně. Lacláče – tolik milované maminkami devadesátých let – se v plné parádě vracejí na módní scénu. Jsou ale mnohem slušivější, stylovější a pohodlnější. Tyhle bavlněné s krátkými nohavicemi se stanou vaším nejoblíbenějším letním kouskem. Unosíte je na dovolené i na procházkách po městě. A když je trochu pozvednete stylovými doplňky a třeba košilí, tak v nich bez obav můžete vyrazit i do práce. V rámci Pepeweek je – stejně jako vše ostatní – pořídíte se slevou 20 %!

Další články

Načítám