Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když sedí v porotě show Tvoje tvář má známý hlas, vypadá už muzikant Janek Ledecký (61) poněkud usedle. Zvláště v kontrastu se soutěžícími. Z těch by si ale zřejmě jen málokdo, ač jsou z větší částí mladší než on, troufl na takový adrenalin jako on.

O Ledeckém je známé, že je velký sportovec. V zimě brázdí hory nejen na lyžích, ale i třeba se psím spřežením, v létě je jako doma na surfu. Teď se ale předvedl i při hodě nebezpečném kousku. Nechal se na invalidním vozíku slanit z Nuselského mostu, bývalého království sebevrahů.

K akci v rámci jednodenního festivalu Pojď dál, který každoročně organizuje kapela The Tap Tap, zapsaný spolek TAP a Jedličkův ústav, jej nebylo třeba dlouho přemlouvat. Adrenalinového dopoledne v parku Folimanka se zúčastnil s chutí. Stejně jako koncertu The Tap Tap v podvečer v areálu škol Jedličkova ústavu. Kapela The Tap Tap tam kromě osvědčených hitů představila i nové skladby z divadelní hry Nefňuka a připravovaného nového CD.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám