Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou čtyři a říkají si Pole Pumas, jelikož všechny totálně propadly trendu posledních let zvanému Pole dance. Řeč je o čtveřici Američanek, pro které se tanec a akrobatické kousky kolem tyče staly doslova závislostí. Věk pro ně přitom není vůbec žádnou překážkou i přesto, že už všechny oslavily minimálně čtyřicítku.

Barbara (49), Norma (51), Nancy (47) a Becca (41) z Kalifornie se tancem u tyče udržují v perfektní kondici. Jsou neuvěřitelně pružné a jejich paže musí být také pořádně silné, jelikož někdy i několik hodin denně tráví nacvičováním akrobatických a gymnastických prvků vysoko nad zemí. Tyto atraktivní dámy jsou nejčastěji k vidění v posilovně Siren Fitness Studio na Redondo Beach, kde trénují.

Jak shodně tvrdí, Pole dance je naprosto pohltil. Pochvalují si na něm především to, že perfektně tvaruje tělo a na rozdíl od nudného cvičení a posilování, je i baví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám