Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před deseti lety se mladá dívka vydala s maminkou na casting do prestižní modelingové soutěže, která se konala v jednom obchodním centru. Ani netušila, jak se posune její životní dráha.

Denisa Dvořáková se dostala až do světového finále této soutěže, kde zvítězila. Její kariéra zaznamenala raketový start. Přehlídky pro značky Prada, Calvin Klein, Burberry, Chanel, Dior a desítky dalších byly základem její úspěšné kariéry.

Denisa často fotila s jedním z nejprestižnějších fotografů Stevenem Meiselem, který ji obsadil na titulní stranu italské Vogue, což je jeden z nejdůležitějších coverů. Také s ním nafotila pár kampaní a editoriálů pro Vogue US. Stala se tváří kampaní pro Givenchy, Versace, Cartier a mnohých dalších. Její obličej se objevil na titulních stranách časopisů Elle, Harper´s Bazaar či Marie Claire.

Před rokem se vítězka celosvětové soutěže Schwarzkopf Elite Model look, která pochází z pražského Chodova a má dva bratry, ze kterých je jeden její dvojče, provdala za slovenského fotbalistu a trenéra Martina Hromkoviče. Střídavě žijí mezi New Yorkem a Bratislavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám