Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletý britský profesionální boxer a olympijský vítěz z roku 2012 v supertěžké váze Anthony Joshua údajně randí se stejně starou sexy brunetkou Chantelle Connelly. Ta je pro změnu dobře známá všem divákům britské reality série Geordie Shore vysílané na stanici MTV.

Zprávy o nové romanci uveřejnil deník The Sun s odkazem na dobře informovaný zdroj. Stalo se tak přitom jen pár týdnů potom, co se Anthony veřejně přiznal k tomu, že je otcem osmiměsíčního chlapečka. Chantelle, s níž se Anthony seznámil na jedné boxerské akci, o tom prý neměla tušení, a když se to dozvěděla, cítila se podvedená.

Chlapeček pojmenovaný Joseph Bayley Temiloluwa Prince Joshua se narodil loni v říjnu a jeho maminkou je boxerova bývalá přítelkyně Nicole, které Joshua pořídil mimo jiné i byt na severu Londýna v přepočtu za 17 miliónů korun. Boxer měl mít dříve pletky i se zpěvačkou Ritou Orou či modelkou Carou Delevingne.

Reklama

Další články

Načítám