Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Richard Krajčo (46) teď už asi lituje, že nestál ve frontě na smysl pro humor hodně vepředu a že se mu ho moc nedostalo. Poté, co se málem vztekl, když si z něj utahovali tři hudebníci s parodií na Hitlerův Mein Kampf (Ríšovi přimalovali knírek a jeho pomyslnou knihu nazvali Můj Kemp), se rozlítil a chlubil se úspěchy, které mu ostatní závidí. Teď se do něj pustil ale další uznávaný hudebník. Hlasujte v anketě na konci článku.

„Takhle jsem se už dlouho nenasmál! Je to opravdickej ZLOPRCEK!!!“ napsal na svou sociální síť Michal Dvořák z kapely Lucie v reakci na Můj Kemp.

Krajča kolegové dlouhodobě kritizují za jeho na jedné straně velké moralizování, na straně druhé až extrémní spojení s Agrofertem politika Andreje Babiše.

„Je to hajzlík a jako člověk bezcharakterní póvl. Ale podle mého zpívá dobře,“ uvedl dále Dvořák, který je jinak vždy bezkonfliktní, takže ho na frontmanovi Kryštofa musí něco nehorázně štvát.

O Krajčovi se skutečně říká, že je takový malý diktátor. „Když přijede někam na festival, jeho kapela působí jako sdružení masochistů. Chová se k nim jako vedoucí ke skautům. Všechno musí být po jeho. Myslím si, že kdyby fanoušci Ríšu znali mimo světla reflektorů, v životě ho nepodporují,“ říká pod zárukou anonymity další z hudebníků. Jiní o něm hovoří jako o náhodném generátoru textů, který není schopný unést satiru ani dobře míněnou kritiku.

Richard se ve zlém kvůli své kritice rozešel například už i s Tomášem Klusem a soudě dle informací ze všech stran nemá kvůli svému chování v branži víc kamarádů, než je sám Richard Krajčo.

Co si myslíte o kritice Richarda Krajča?
Vůbec jí nevěřím
5,2 %
Je příliš přehnaná
4,8 %
Asi bude pravdivá, ale stejně mu fandím
7,3 %
Je jí ze všech stran moc, věřím jí
16,7 %
Kdo je Richard Krajčo?
66 %
Celkem hlasovalo 48473 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám