Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nemůžete najít cestu, jak shodit přebytečná kila? Nebaví vás nakupovat v obchodech stále větší velikosti a toužíte se znovu dostat do svých oblíbených letních šatiček? Zhubněte podobně jako řada českých celebrit, které si vybraly účinného pomocníka v boji s nadváhou! Přestaňte odkládat hubnutí „na potom“ a pusťte se do něj s chutí s proteinovou dietou KetoDiet.

Nejlépe hubnou tlouštíci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem ketodiety je pět porcí jídel denně - od speciálních proteinových jídel a nápojů až k postupně přidaným běžným jídlům, bohatým na bílkoviny. Dietní plán KetoDiet, který je sestaven i pro menší nadváhu od pěti kilogramů, má ale rozhodně větší úspěch u žen a mužů s velkou nadváhou, nebo u lidí obézních. „Proteinová jídla a nápoje KetoDiet jsou navíc doplněny o potřebné vitamíny a minerály, které tělo v průběhu hubnutí využívá a potřebuje,“ říká výživová specialistka Martina Dvořáková.

Pestrý jídelníček vám chybět nebude

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj jídelníček si z KetoDiet proteinových jídel můžete jednoduše poskládat a navíc ho doplnit vhodnou zeleninou. A nezáleží na tom, zda si vyberete výhodné balíčky proteinový jídel, nebo sáhnete po jednotlivých proteinových nápojích, omeletách, polévkách, snídaňových kaších nebo oblíbených proteinových tyčinkách. Variant je mnoho. Stačí jen dodržovat pravidla dietního plánu.

A jde to i po padesátce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem se hubnutí stává náročnějším a je často i pozvolnější. Nejsložitější to bývá především u žen po menopauze, kdy rozkolísaná hormonální hladina boji s nadbytečnými kilogramy právě nenahrává. Dietní plány proteinové diety KetoDiet nastartují přirozené spalování uložených tuků, nenechají vás hladovět a vy brzy uvidíte výsledky.

Opravdu zhubnu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proteinovou dietou KetoDiet úspěšně hubnou známé osobnosti – Martin Dejdar, Jitka Zelenková, Jakub Smolík, Anna K. nebo Miluška Bittnerová –, ale nejen ony. „KetoDiet beru jako naprosto skvělý odrazový můstek, díky kterému jsem shodila víc než 15 kilogramů. Naučila jsem se jíst pravidelně a stačí mi menší porce. A vůbec už mi nechybí sladké,“ chválí ketodietu slečna Markéta.

Další články

Načítám