Hlavní obsah
Článek

Dnes dvaačtyřicetiletý Deleriyes Joe Cramer známější jen jako Joey Cramer je dalším příkladem úpadku dětské herecké hvězdy. Muž, jehož si v 80. letech oblíbila společnost Disney, a stal se dokonce hlavní hvězdou jejich celovečerního rodinného snímku Malý navigátor, byl v neděli zatčen, poté co vyloupil banku v Secheltu v kanadské provincii Britská Kolumbie.

Cramerovi se minulý týden podařilo vybrat peníze u jedné z přepážek pobočky banky Scotiabank. Utekl dřív, než se na místě objevila policejní hlídka. Maskoval se parukou, slunečními brýlemi a šátkem, ale kriminalisté jej díky kamerovému systému poznali. Nejde totiž o jeho první prohřešek, Cramer má za sebou poměrně bohatou trestní minulost. Policisté porovnali záběry s pět let starým případem, kdy byl bývalý herec zatčen kvůli proplácení falešných šeků. Vyšetřovatelé dosud nepotvrdili, zda byly během bankovní loupeže použity zbraně, Cramer je ale momentálně ve vazbě.

Ve filmu se poprvé objevil jako jedenáctiletý v roce 1984, a to v sci-fi thrilleru Útěk robotů, kromě nejslavnějšího Malého navigátora následovaly role ve snímcích I-Man, Ayla z kmene medvědů, Stone Fox či Poslední večírek. Objevil se rovněž v seriálu To je vražda, napsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám