Hlavní obsah
Článek

Pro Randyho Statuma (35) bylo vždy největší láskou jídlo, podle čehož vypadal i jeho soukromý život. S přibývající váhou o něj ženy přestaly jevit zájem, a jako těžkotonážní obr dokonce selhal i v roli otce.

Obézní Texasan se vždy cítil nejlépe ve společnosti nezdravých potravin, což se výrazně projevilo na jeho těle. Pro jeho první ženu Danielle byl nepoužitelný už v době, kdy vážil „jen“ 180 kil. S tlouštíkem jí došla trpělivost poté, co se neúspěšně pokoušeli založit rodinu.

Navzdory značné nadváze si záhy našel Ashley, která mu dokonce porodila dceru Khloe. Randy se ovšem neustále přecpával, a když vážil 250 kil, partnerka ho opustila s odůvodněním, že není schopný postarat se o jejich dítě. Randy pak přibral dalších 30 kil a dostal se až k hranici tří metráků.

Tehdy vyhledal lékařskou pomoc a v rámci televizního pořadu My 600lb Life se pustil do hubnutí. Samotná operace žaludku ovšem výsledky nepřinesla. Tlouštík musel změnit jídelníček a v rámci svých možností začít s pravidelným pohybem. Teď už je Randy o 100 kil lehčí a konečně začíná fungovat jako otec. Bývalá partnerka mu umožnila, aby s Khloe trávil dva dny v týdnu.

Reklama

Další články

Načítám