Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Brian Austin Green (42) se proslavil především rolí Davida, který prožíval v seriálu Beverly Hills 90210 románek s Donnou v podání Tori Spelling.

A zatímco tehdy to byl ještě roztomilý klučina s hezounkou tvářičkou, teď je z něj pořádný chlap s pěkně vypracovanou muskulaturou.

Stejně jako jiné hvězdy Beverly Hills zraje jako kvalitní červené víno a moc mu to sluší. Fanynky naposledy potěšil na pláži v Malibu, kde dováděl se synky Bodhim a Noahem, které má s herečkou Megan Fox.

Brian na sluníčku sundal tričko a odhalil své namakané tělo. Sympatický herec momentálně budí rozruch vztahovými turbulencemi s Megan Fox. Dvojice šla loni od sebe kvůli rozporům ohledně hereččiny snahy věnovat se víc kariéře. Brian to ovšem vnímal jako zanedbávání péče o rodinu.

Ani spory a rozchod jim ale evidentně nebránily být si intimně nablízku, protože Megan čeká s Brianem už třetí dítě.

Ze vztahu s herečkou Vanessou Marcil má Brian ještě dospívajícího syna Kassia, a tak se letos stane už čtyřnásobným tatínkem. Uvidíme, zda se populární herec konečně dočká holčičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám