Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tuhle dvojici byste si dohromady snad nikdy nespojili. A zvláště, když společně zazpívala! Řeč je o komikovi a účastníkovi StarDance Lukáši Pavláskovi (45) a herečce Ivě Pazderkové (44).

Toto zdánlivě nesourodé duo spojilo své síly, aby pomohlo dobré věci. V rámci charitativního večera pro Kuře Pomozte dětem, který pořádala vítězka StarDance Marie Doležalová (37), se Pavlásek a Pazderková chopili mikrofonu a vystřihli na jevišti La Fabriky duet, na který se bude hodně dlouho vzpomínat.

Vtipný páreček totiž zazpíval slavnou píseň Karla Gotta (†80) a Marcely Holanové (72) Čau lásko. Pavlásek se tak kromě skotačení na tanečním parketu pustil i do zpěvu a všechny jaksepatří pobavil. Jak mu to v duetu s Pazderkovou šlo, se podívejte ve video ukázce.

I díky vystoupení tohoto sympatického pěveckého páru se podařilo vybrat více jak 130 tisíc korun, které poputují na konto Pomozte dětem.

Reklama

Další články

Načítám