Hlavní obsah
Článek

Ikona francouzské kinematografie se dočkala filmu, v němž společně se svým synem Paulem (53) vzpomíná na své nejslavnější role. Jean-Paul Belmondo (83) má ve svém potomkovi mladšího dvojníka.

Dokumentární film s prostým názvem Belmondo svedl dohromady otce a syna s tímto slavným příjmením. Paul, který v 90. letech působil jako závodník Formule1, se s tatínkem vydal ve stopách jeho nejslavnějších rolí a navštívili spolu Paříž, Řím i Rio de Janeiro. Ve filmu na časy, kdy Belmondo patřil k největším filmovým hvězdám, zavzpomíná i jeho bývalá přítelkyně Ursula Andress (80).

Snímek oslavující tvorbu francouzské legendy původně vznikl v televizní produkci, ale české publikum může Belmonda vidět na velkém plátně. „Jean Paul Belmondo měl velkou radost, když se dozvěděl, že film bude v Česku uveden do kin. Byl nadšen i z plakátu, který jsme pro uvedení vytvořili. Bohužel z časových důvodů nemohl přijmout naše pozvání na premiéru filmu, ale svým fanouškům vzkazuje: "Přijďte se podívat, společně se zasmějeme a zavzpomínáme na zlaté časy…", píše distribuční společnost.

Slavný herec se dočkal celkem čtyř potomků. Exmanželka Elodie mu kromě Paula porodila i dcery Florence (55) a Patricii. Druhá z nich se bohužel dožila jen 36 let. V roce 2003 se Jean-Paul Belmondo stal opět tatínkem, když si s druhou exmanželkou Natty pořídil nyní dvanáctiletou dceru Stellu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám