Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Šetřit s rozumem, tak abyste si nesnížili životní úroveň, není science fiction. Jak šetří chytré české maminky? Nešetří pouze svoji peněženku, ale také čas a energii. Kde nakupují? No tam, kde mají nejlepší dárky zdarma ke každému nákupu, příjemné ceny a to vše z pohodlí svého domova.

Akce a slevy 365 dní v roce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internetový obchod Feedo.cz si získal popularitu mezi českými maminkami díky akčním dárkům k nákupu, akcím 1+1 a slevám až 50 %. Na oblíbené výrobky značek Pampers, Nutrilon a Sunar najdete nejnižší ceny u unikátních množstevních baleních. Skladem máme tísíce kočárků a autosedaček značek Quinny, Mutsy, Baby Jogger, Römer, Maxi-Cosi a nebo například Cybex. Ke každému nákupu získáváte body, které proměňujete za dárky.

Speciální dárek pro maminky – náušnice s elementy Swarovski zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupte v úterý 10. května uděláte na Feedo.cz nákup alespoň za 1699 Kč, ke své objednávce vám Feedo zdarma přibalí luxusní a elegantní náušnice s elementy Swarovski. Do 10.5. pro vás máme nachystané akce také s výrobky značky Neutrogena, Bioderma, Nivea, Tony&Guy, Teekanne, Weleda a kosmetické dárkové balíčky se slevou až 40 %.

Připravte se na den dětí: hračky se slevou až 60 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberte si nově z velkého sortimentu stavebnic LEGO, nakupujte hračky Fisher Price se slevou až 60 %, nepřehlédněte velkou nabídku slev na dřevěné hračky a nezapomeňte se připravit na hraní venku. Potěšte své děti houpačkami, hračkami na pískoviště a zahradu, zahradními domečky, skluzavkami, šlapacími traktory, odrážedly či legendárními tatrovkami.

Pampers Premium Program a dárky Placematix k nákupu Pampers

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věrnostní Pampers Premium Program najdete pouze na Feedo.cz. Nákupem výrobků Pampers získáváte body, které můžete vyměnit za dárky. Členství zahrnuje dopravu zdarma, slevy na výrobky Procter & Gamble - Lenor, Ariel, Jar, Tide, Always, Discreet, Venus, Naturella a Oral-B. Garance vrácení zboží po 1 rok. Získejte nyní k nákupu Pampers super dárek - jídelní sadu Placematix v hodnotě až 499 Kč!

Soutěžte o výhru v hodnotě 42 000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste těhotná a sháníte první výbavičku? Stačí nám poslat fotku vašeho bříška a nasbírat co nejvíce hlasů. Feedo.cz pořádá soutěž Břísko roku ve spolupráci s časopisem Maminka. Soutěžte průběžně každý týden do konce soutěže o nákupní poukazy na Feedo.cz a sbírejte hlasy pro hlavní cenu, kterou je velká výbavička pro miminko v hodnotě 42 000 Kč a profesionální fotografie v časopise Maminka.

Další články

Načítám