Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Basiková (61) rozhodně nepatří do skupiny slavných rodičů, kteří by svou ratolest tlačili na každou společenskou událost, kam dostane pozvánku. Včerejší otevření největšího hračkářství v Čechách bylo světlou výjimkou.

Zpěvačka se ale nestavěla se svou ratolestí před objektivy fotoaparátů a nepředváděla sladké scénky jako většina ostatních přítomných, ale spíše se držela mimo hlavní dětí. „On za to přece nemůže, že má známé rodiče. Jednou by mohl být na nás naštvaný, že jsme ho někde ukazovali,” říká Basiková, která chrání syna i z bezpečnostních důvodů: „Dnešní doba je nebezpečná. Je spousta zlých lidí, kteří by ho třeba mohli unést.”

Sedmiletý Theodor, který půjde letos v září do školy, neukázal fotografům svou tvář, zato předvedl svůj vkus, který je na jeho věk pozoruhodný. „Vkus jsme tříbili od malička. Rád nosí klobouky a kabáty, obléká se trošku jinak, v lyžařské bundě ho neuvidíte. Vidí to asi i u nás, manžel taky docela řeší, co si vezme na sebe,” říká Bára Basiková. Zpěvačku Báru Basikovou čeká organizace tradičního bazaru, se kterým jezdí po vlastech českých. Výtěžek z prodeje oblečení pak putuje na dobročinné účely. „Letos poprvé budeme v Praze 25. června. Letos podpoříme týrané děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám