Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době se ve společnosti se svými nejbližšími objevil Vladimír Železný. Bývalý ředitel televize Nova doprovodil manželku Constance a děti Ester (8) a Benjamína (5) na otevření největšího českého hračkářství. Není to nic samozřejmého, neboť známá postava české televizní scény potvrdila narození svého nejmladšího potomka až po roce a půl od jeho příchodu na svět.

Někdejší mediální guru se v prostředí panenek a autíček kupodivu velmi dobře orientoval. „Stává se ze mě odborník na nejrůznější druhy hraček. Auta s očima, auta bez očí, umím rozlišovat všechny typy autíček. Zjišťuji, jak je důležité, jestli mají auta bílé pneumatiky, nebo černé, no je to věda,” smál se Železný.

Rozmazluje své děti hračkami? „Neřekl bych, že je rozmazluji, ale řekl bych, že pokud hračka dítě rozvíjí, tak je to správně. My například pravidelně závodíme s auty a tím pádem dítě vtahuji do velkého světa a při té příležitosti mu vysvětluji věci, na které by samo nepřišlo."

Ptali jsme se Železného, jestli mu další otcovství ve zralém věku dodalo energii, nebo mu ji naopak vzalo. „Já jsem vlastně ani nepotřeboval refreshovat, já jsem byl fresh vždycky,” smál se Vladimír Železný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám