Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na narozeninách Jiřiny Bohdalové (92) se děly věci! Dorazil prezident, přišel i Karel Gott (†80), který dokonce odložil i svůj klobouček, nechyběla však ani Lucie Bílá (57). A právě její společná fotka s Gottem spoustu lidí vyděsila. Hlasujte v anketě na konci článku!

Mezi lidmi se totiž traduje v rámci hodně zvláštní srandy, kterou ale řada lidí napůl bere vážně, že s kým slavným se Bílá vyfotí nebo mu, nedej bože, donese cédéčko či svou knihy, ten brzy nebude mezi námi.

Neurvalí vtipálci připomínají, že podobné fotky si Lucie udělala se Zitou Kabátovou, Jiřinou Jiráskovou, Lubomírem Lipským nebo kdysi Stellou Zázvorkovou a dalšími krátce před jejich skonem.

Když tedy na svou sociální síť vyvěsila společnou fotku s národem milovaným Kájou, lidé začali opět nehorázně vtipkovat.

„To se nemohla vyfotit s někým jiným? Karel neee! To nahání opravdu strach. Chudák Kája! A to jsem se bála o Bohdalku, Kája mě nenapadl… Tak hlavně žádné fotky s Jágrem! Chceš-li poznat, co je smrtka, nemine tě s Bilou fotka,“ píší lidé na sociálních sítích.

Pravdou je, že kdyby měl na věčnost odejít každý, s kým si Lucka udělala fotku, v šoubyznysu zůstane jen pár lidí. A třeba taková Luba Skořepová se přes selfíčko s Bílou pořád s neduhy stáří statečně pere!

Co si o podobných legráckách o Bílé myslíte?
Jsou nechutné
60,8 %
Je na nich něco pravdy
5 %
Neřeším to, je to černý humor
34,2 %
Celkem hlasovalo 39845 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám